Dolha vrea să se răzbune pe CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emanuel Dolha a trecut printr-o perioadă dificilă
Emanuel Dolha a trecut printr-o perioadă dificilă

Andrea Mandorlini nu se sperie de seria foarte bună de meciuri a dinamoviştilor şi spune că nu va juca defensiv. Dinamo – CFR Cluj, prima manşă a semifinalelelor Cupei României, se joacă de la ora 20.15, în direct la Pro Tv

13 martie 2010. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-2. Clujenii au obţinut un rezultat de egalitate în minutul 85 după o gafă de proporţii a portarului Emilian Dolha. Portarul a fost aspru criticat de conducerea clubului, dar a fost apărat de colegi. Aceştia i-au cerut lui Cornel Ţălnar să aibe încredere în portar. Dolha a fost titular cu Steaua şi Oţelul şi nu a mai gafat.

“Vestiarul lui Dinamo n-a fost niciodată atât de unit. De trei-patru ani n-a mai fost aşa. Şi suporterii simt asta. Galeria l-a aplaudat pe Dolha la Cluj după ce a greşit. De foarte mult timp nu s-a mai văzut aşa ceva la Dinamo. Jucătorii i-au spus lui Ţălnar că Ema Dolha trebuie să joace cu Steaua pe răspunderea lor”, a afirmat Vasile Turcu la sport.ro.

În schimb, acţionarul dinamovist s-a arătat dezamăgit de Ianis Zicu şi de Adrian Cristea.“Când era la Rapid, Zicu îţi câştiga singur un meci. Şi Adrian Cristea ne-a câştigat destule meciuri. Dar nu mai văd eu determinarea aia de la ei. Când intră în teren trebuie să dea totul. Şi două minute dacă intră trebuie să dea totul”, a spus Vasile Turcu.

Mandorlini se gândeşte doar la calificare

Italianul de pe banca tehnică a CFR-ului simte că echipa sa a trecut peste perioada proastă din ultimele săptămâni, dovadă fiind victoria cu Pandurii. Deşi Dinamo a impresionat prin seria bună de meciuri din ultima vreme, acesta nu se sperie de forţa „câinilor“.

„Pentru orice echipă, o astfel de serie este excelentă. Nu voi juca defensiv la Bucureşti pentru că astfel de expresii nu se regăsesc în vocabularul meu. Dinamo e o echipă bună, dar putem obţine un rezultat pozitiv“, a declarat acesta înaintea plecării spre Bucureşti.

Stadion: „Dinamo”. ora 20.15. Pro Tv

Dinamo (1-4-4-2): 12.Dolha – 25.Scarlatache, 4.Moţi, 18.L.Goian, 3.Pulhac – 22.Torje, 5.D.Kone, 29.N’Doye, 8.Boştină – 99. Cl.Niculescu, 15.Fl.Bratu. Antrenor: Cornel Ţălnar

Rezerve: Cr. Munteanu, Ad. Cristea, Zicu, Rus, Vranjkovici, Predescu, Diabate

CFR (1-4-4-2): 1.Claro- 4.Panin, 20.Cadu, 15.Alcantara, 23.Veloso – 10.N. Dică, 8. Peralta, 6. Mureşan, 19.Culio – 85.Bud, 5. Y.Kone
Antrenor: Andrea Mandorlini

Rezerve: Peskovici, Edimar, Tony, Piccolo, Dani, Emil Dică, Traore

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Cristian Nica, Eduard Dumitrescu

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite