Doi studenţi la Cluj-Napoca au realizat prima galerie foto de 360 de grade a Câmpiei Turzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul se desfăşoară deocamdată la nivel de voluntariat, însă cei doi speră ca totul să se transforme, cu timpul şi într-o sursă de venit. Prima galerie de 360 de grade a oraşului Câmpia Turzii a fost lansată ieri pe portalul Câmpia OnLine. Site-ul aparţine unor tineri care s-au hotarât să îşi promoveze oraşul într-o manieră inedită.


„Colegul meu, Radu (Radu Moraru, n.r.) avea un blog înainte. Dar ne-am gândit că putem face ceva mai mult şi aşa s-a născut portalul «Câmpia online». Deocamdată totul e voluntariat, însă sperăm să facem şi ceva bani, mai încolo, de pe urma ideii noastre”, povesteşte Andrei Stoica, care a studiat Jurnalismul în Cluj-Napoca. Colegul lui Andrei, Radu, este student la Poli. Amândoi sunt pasionaţi de fotografie. Folosindu-se de aparatura proprie au tras în poză cinci locuri importante din Câmpia Turzii. Fotografiile realizate au fost combinate astfel încât vizitatorul poate să vadă obiectivele cu pricina la 360 de grade pe orizontală și 180 de grade pe verticală.

Deşi deocamdată există doar cinci astfel de galerii, tinerii speră că vor reuşi să dezvolte proiectul, astfel încât să cuprindă întreaga așezare. Marele plan este să facă rost de bani astfel încât să amplaseze camere video în principalele zone de interes din Câmpia, „pentru cei care vor dori să guste «live» viața de acasă”.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite