Doi hoţi de cămine, prinşi şi puşi la zid chiar de către studenţii pe care vroiau să-i fure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tâlhari au fost prinşi într-un cămin studenţesc din Cluj-Napoca încercând să fure un portmoneu. Cei care i-au oprit au fost tocmai studenţii din camera în care infractorii doreau să intre. Tinerii au fost ajutaţi şi de paznic.

Evenimentul a avut loc ieri dimineaţa, studenţii reuşind să surprindă cele două persoane încercând să pătrundă în cameră. Potrivit declaraţiilor celor doi, uşa era închisă, dar neasigurată. În jurul orei 4.15, aceştia au observat doi bărbaţi care au pătruns în cameră cu intenţia de a sustrage un  portmoneu care se afla pe o noptieră.

În acel moment, persoanele din camera de cămin au încercat să îi împiedice pe cei doi suspecţi să fugă, între ei izbucnind o altercaţie. Cu sprijinul paznicului căminului s-a reuşit reţinerea celor doi suspecţi până la sosirea la scurt timp a echipajului de poliţie.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de cei doi suspecţi, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Totodată, cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pentru o durată de 24 de ore, fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit poliţiştilor, s-a dispus cercetarea în stare de libertate a bărbatului de 27 ani, iar cel de 26 ani, recidivist, a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis pe numele acestuia mandat de arestare pentru o perioadă de 29 de zile.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite