Doi ani de Iulius cu Andra, Holograf şi reduceri record

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Bitman (Holograf) va susţine un concert la noi ani de Iulius Mall
Dan Bitman (Holograf) va susţine un concert la noi ani de Iulius Mall

Mallul din Gheorgheni aniversează cu distracţie şi cumpărături la miezul nopţii. Centrul comercial anunţă în cadrul evenimentului premii substanţiale, promoţii, focuri de artificii şi concerte cu artişti de primă mână, precum Andra sau Holograf.

Clujenii vor putea face cumpărături cu reduceri record în centrul comercial din cartierul Gheorgheni vineri, 4 decembrie, începând cu ora 20.00, cu ocazia împlinirii a doi ani de activitate, dar şi a inaugurării noilor decoraţiuni de iarnă.

Clujenii sunt invitaţi în această seară, începând cu ora 20.00, la o sesiune de shopping nocturn, în cadrul evenimentului „Vin Sărbătorile! Vin Ofertele!”. Timp de şase ore, clienţii Iulius Mall vor putea face cumpărături la reduceri de până la 70%.

Andra şi Holograf, primii colindători

Pentru ca aniversarea să se desfăşoare într-o atmosferă specifică sezonului, clujenii vor putea vedea un nou design al mallului, cu luminiţe multicolore, globuri şi brazi împodobiţi. Printre surprizele centrului comercial se numără şi două concerte live de excepţie, susţinute de cântăreaţa clujeană Andra şi trupa Holograf, dar şi premii în valoare de 20.000 de euro.

Şi patinoarul Ice Dream îi aşteaptă pe clujeni cu un program special. Patinatorii se vor putea bucura azi de unul din cele mai populare sporturi de iarnă şi la ore târzii, fiind programate intrări pe gheaţă chiar şi la orele 22.00 şi 24.00.

Hruşcă colindă pentru a treia oară în Polus

Solistul maramureşean Ştefan Hruşcă, va susţine un concert live sâmbătă, de la ora 19.00, la Polus Center. Acesta este cel de-al treilea spectacol susţinut de artist la Polus Center. În 2007 şi 2008, mii de clujeni  au fredonat alături de Ştefan Hruşcă, colinde precum „Trei păstori“, „Linu-i Lin“, dar şi „Rugă pentru părinţi“.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite