Doi agenţi de pază de la Scutul Negru au fost trimişi în judecată. Unul dintre agenţi are porecla „Puşcărie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi agenţi de pază, angajaţi la firma „Scutul Negru", au fost trimişi în judecată de procurorii din Alba Iulia pentru purtare abuzivă. Cei doi sunt acuzaţi că au agresat cinci tineri într-un local din Alba Iulia.

Dosarul a fost înregsitrat la Judecătoria Alba Iulia în 11 mai, iar primul termen a fost stabilit pentru data de 5 iunie. Incidentul a avut loc în noaptea de 4 spre 5 decembrie în zona unui fast-food din apropierea stadionului Cetate din Alba Iulia. Victor Teodor Şchiop (38 ani) şi Ioan Gabriel Savu (23 ani) sunt acuzaţi că au agresat cinci tineri din comuna Ighiu, care provocaseră un scandal în localul respectiv.

Agenţii de pază au fost chemaţi pentru a aplana scandalul, dar au intervenit în forţă şi i-au agresat pe tineri. Cei doi au fost reţinuţi petru 24 de ore de ore, dar au fost lăsaţi în libertate după ce procurorii nu au considerat că nu se impune prezentarea lor pentru arestare preventivă. Cei doi riscă până la 6 ani de închisoare.

Victor Teodor Şchiop este cunoscut sub porecla de „Puşcărie". Bărbatul are interdicţia de a părăsi ţara, măsură stabilită odată cu eliberarea lui condiţionată din arest preventiv. "Puşcărie" a stat un an în arest în dosarul "Prostituate pentru VIP-uri", fiind considerat de procurori liderul grupării de recuperatori, grupare anihilată în octombrie 2010, în urma unei acţiuni a poliţiştilor de la BCCOA şi a procurorilor DIICOT Alba.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite