Cluj: Doi suporteri bănăţeni s-au ales cu dosare penale înaintea meciului de aseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Doi suporteri bănăţeni s-au ales cu dosare penale înaintea meciului de aseară
Cluj: Doi suporteri bănăţeni s-au ales cu dosare penale înaintea meciului de aseară

Peste 300 de fani au venit de pe Bega pentru a-şi încuraja echipa, dar o parte dintre ei au exagerat cu materialele pirotehnice şi li s-au întocmit dosare penale. La intrarea în stadion, aceştia au fost depistaţi având asupra lor petarde şi torţe

Angajaţii firmei de pază şi protecţie PP Protect au avut de furcă aseară cu fanii timişorenilor, care au dorit cu orice preţ să creeze o atmosferă de mare meci la Cluj. Doi dintre ei au fost reţinuţi şi s-au ales cu dosare penale:

„Două persoane au fost identificate încă de la începutul meciului, având asupra lor petarde la intrarea în stadion. Li s-au întocmit dosare penale pentru acest lucru”, a declarat purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Cluj, Ilie Milici.

„G. Sorin de 19 ani din loc. Constantin Daicoviciu, jud. Caraş Severin şi A. Ioan Ovidiu de 22 ani din localitatea Timişoara, jud. Timiş aveau asupra lor cu intenţia de a le introduce pe stadion, mai multe obiecte pirotehnice (torţe, fumigene).

Celor în cauză li s-au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute de art. 35, alin. (1) din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive  respectiv încercarea de a introduce, deţinerea sau folosirea în incinta arenei sportive a obiectelor artizanale şi de distracţie, pe bazã de amestecuri pirotehnice din clasele II - IV, T.1, T.2, precum şi a artificiilor din categoria "obiecte zburãtoare luminoase" şi a pocnitorilor din clasa I",
se arată şi într-un comunicat emis de Brigada Mobilă de Jandarmi Cluj.


Reamintim că o petardă aruncată în teren a fost aproape de a-l lovi pe fundaşul oaspeţilor, Eder Bonfim, dar în cele din urmă acesta s-a ridicat şi a putut continua partida.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite