Doar victoria îl salvează pe Mandorlini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În retur, CFR nu a obţinut decât cinci puncte în patru etape, dar a rămas pe primul loc datorită paşilor greşiţi ai contracandidatelor la titlu. Mandorlini nu are decât varianta victoriei în partida de astăzi, de la Mediaş, echipă care nu a cunoscut gustul înfrângerii în retur

Italianul în vârstă de 50 de ani s-a săturat să mai răspundă la întrebările referitoare la demiterea sa. Acesta ignoră orice zvon cu privire la plecarea din Gruia şi nu doreşte să audă despre declaraţii ale patronului. Convins de faptul că un campionat se câştigă cu echipele mici, acesta le-a cerut elevilor săi concentrare maximă pe terenul formaţiei lui Cristian Pustai.

Medieşenii au obţinut o victorie şi trei remize în cele patru etape scurse din a doua parte de campionat, lucru care nu-l sperie însă pe „Mister“. „Formează un grup bun, greu de învins. Ştim că vom juca pe un teren greu, dar aşa a fost şi la Urziceni. Revin Cadu şi Mureşan, care au fost suspendaţi etapa trecută şi mă bucură acest lucru. Cu excepţia meciului cu Timişoara, Mediaşul a primit foarte puţine goluri şi nu ne va fi uşor“, a spus antrenorul.

Dică ar putea juca la dorinţa lui Paszkany

Deşi Andrea Mandorlini nu este mulţumit de aportul lui „Dicanio“ la antrenamente, astăzi la Mediaş acesta ar putea fi titular, fiind dorit de patron. Imediat după meciul cu Dinamo, Arpad Paszkany a dorit să clarifice situaţia lui Mandorlini, despre care a spus că va rămâne la CFR. Omul cu banii de la Cluj a explicat că Iuliu Mureşan a fost la Paris pentru a semna un acord de colaborare cu un club brazilian, nu pentru a căuta un alt antrenor.

Acesta a spus că Mandorlini a înţeles ce a greşit în meciul de la Galaţi, iar în partida cu „alb-roşii“ a corectat acele lucruri. „Antrenorul nu este în pericol de a fi demis. Mie nu mi-a plăcut jocul cu doi închizători şi aţi văzut că azi nu a mai fost aşa. Am făcut cel mai bun meci din retur. Mie mi-ar plăcea ca în fiecare meci să-i văd în teren şi pe Dică şi pe Peralta, dar nu eu sunt antrenor la CFR“, a declarat patronul.

Ieri, Mandorlini a spus că nu a avut o discuţie cu patronul legată e acest lucru: „A zis că vrea să-l vadă pe Dică în teren? Poate v-a spus dumneavoastră, mie în niciun caz“, au fost cuvintele italianului. Totuşi, apropiaţii săi spun că este decis ca în meciul de astăzi să-l folosească pe Dică titular, tocmai pentru a nu da prilej unor noi critici din partea patronului. Iată echipa probabilă pe care o va trimite Mandorlini în teren: Claro- Tony, Cadu, Piccolo, Veloso- E. Dică, Mureşan, N. Dică, Culio- Kone, Bud. Meciul va începe la ora 18.30 şi va fi transmis în direct de Digi Sport.

Meci special pentru Cristi Bud

Atacantul adus de la Mediaş în pauza competiţională din iarnă, Cristi Bud, îşi va reîntâlni pentru prima oară foştii colegi din postura de adversar. Acesta consideră că întâlnirea cu Cristian Pustai, antrenor sub comanda căruia a evoluat timp de un an, nu-l va emoţiona: „Nu am emoţii, dar îmi doresc să câştigăm meciul. Sper ca în cele 90 de minute să uit că am jucat un an la Mediaş şi să joc cât mai bine. Nu e important să marchez eu, ci să câştige echipa“, a spus acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite