„Divele“ revin la Fabrica de Pensule

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul are loc marţi, de la ora 19.00, la Fabrica de Pensule
Spectacolul are loc marţi, de la ora 19.00, la Fabrica de Pensule

Imola Kézdi, Csilla Albert şi Zsuzsanna Vass, protagonistele spectacolului „Divas", vor urca din nou pe scena Studioului Fabricii de Pensule marţi, 28 februarie, de la ora 19.00. Spectacolul se situează la limita dintre teatru, dans şi viaţa reală, combinând elemente de mişcare cu video şi mix de sunet.

„Divas" este construit pe un scenariu propriu al regizorului Ferenc Sinkó pe tema identităţii feminine în societatea de astăzi, în jurul a patru femei aflate în etape diferite ale traseului „femeie obişnuită" - „divă". O călătorie în sufletul şi imaginaţia acestor personaje - un univers complex, influenţat ireversibil de publicaţiile adresate „sexului frumos", de reclamele de cremă anti-rid, de capcana frumuseţii şi a timpului. Spectacolul a fost realizat în colaborare cu artiştii interpreţi şi colaboratorii: Bianca Imelda Jeremiás pentru costume, Ion Coroi pentru coloana sonora, Tihamér Török pentru imagini video. La realizarea lui au mai colaborat asistentul de regie Kata Bodoki-Halmen, şi tehnicianul Attila Almási.

Bilete pentru spectacol pot fi rezervate prin SMS la numărul de telefon 0748-144.322. Preţul biletului este de 15 lei/8 lei cu reducere, iar locurile sunt limitate.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite