Cluj: Dispariţia Patriciei - o glumă proastă sfârşită cu şase ore de audieri la Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Dispariţia Patriciei - o glumă proastă sfârşită cu şase ore de audieri la Poliţie
Cluj: Dispariţia Patriciei - o glumă proastă sfârşită cu şase ore de audieri la Poliţie

Adolescenta din Italia dispărută luni din Iulius Mall a plecat de bună voie cu doi italieni. Patricia Bonora Moş a declarat poliţiştilor că nu a fost agresată sexual sau supusă unor rele tratamente de către italienii cu care a stat în camera de hotel.

Citeşte şi:
Adolescenta dispărută a fost găsită
Autorităţile italiene nu au fost informate de dispariţia Patriciei
Filmul dispariţiei adolescentei italiene din Iulius Mall
O adolescentă de 15 ani a dispărut de la Iulius Mall

Adolescenta de 15 ani care a fost dată dispărută în urmă cu patru zile a făcut o glumă proastă rudelor din România, unde îşi petrecea vacanţa de vară. În timp ce mătuşa şi verişoara o căutau cu disperare, Patricia Bonora Moş, cu cetăţenie italiană şi română, se plimba prin oraş însooţită de doi tineri italieni, pe care îi convinsese că este majoră.

Dacă italienii nu ar fi aflat din ziare că tânăra este dată dispărută şi minoră, probabil că Patricia ar mai fi stat mult şi bine în compania lor.

I-a păcălit pe italieni

Patricia Bonora Moş a fost dată dispărută luni seara, în timp ce era la cumpărături în Iulius Mall din Cluj-Napoca. Crezând că s-a întâmplat ceva rău, rudele au alertat imediat autorităţile, au cutreierat noaptea toate cluburile din oraş, arătând în stânga şi-n dreapta poza fetei, în speranţa că cineva a văzut-o.

În realitate, Patricia „agăţase” doi antreprenori italieni aflaţi în România, Davide B. (28 de ani) şi Lorenzo S. (30 de ani), la cafeneaua Starbucks. Cei doi veniseră de două săptămâni în Romînia, pentru a promova nişte produse alimentare. „A auzit că cei doi vorbesc italiană, şi a intrat în vorbă cu ei”, spune subcomisarul Daniel Graur, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

După câteva minute de discuţii, fata le-ar fi spus italienilor că ar dori să rămână în compania lor. Tinerii au luat-o cu ei, şi au cazat-o, timp de trei nopţi, în camera de hotel unde stăteau în Cluj-Napoca.

Patricia a declarat la Poliţie că, în tot acest timp, s-a plimbat prin oraş, prin magazine, şi s-a distrat. Din fericire, minora nu a fost agresată sexual sau supusă unor rele tratamente.

Nu ştiau că este minoră

Italienii au declarat poliţiştilor că nu aveau cunoştinţă de faptul că Patricia este minoră. Fata le-a povestit celor doi că este în vizită la mătuşa ei, dar este majoră, şi poate decide în legătură cu faptele sale.

Italienii au văzut poza fetei în ziare şi au dus-o pe tânără acasă la mătuşa ei. Nu înainte însă ca Patricia să-i poarte prin oraş peste două ore, încercând să tragă de timp, pentru a ajunge cât mai târziu acasă.

Ieri, la ieşirea din sediul IPJ Cluj, mătuşa şi verişoara fetei s-au arătat dezamăgite de comportamentul Patriciei, şi au spus că o vor trimite imediat acasă.

„A spus că a vrut să se distreze. Bine că nu a păţit nimic”, a oftat mătuşa, Cristina Sabău.

Patricia Bonora Moş se afla în vizită la rudele din Cluj-Napoca din 7 iulie. Aceasta nu ştia româneşte, iar în timpul şederii a spus adeseori că ar dori mai multă libertate. Mama tinerei, care este româncă, s-a căsătorit cu un italian, cu care locuieşte, în prezent, în Spesse, lângă Milano.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite