Cluj: Direcţia de Finanţe executată silit de traficanţii de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei peste 20.000 de euro confiscaţi de la traficanţi vor fi restituţi de către Statul Român la un curs actualizat

Tribunalul Cluj a respins astăzi recursul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, care era obligată de Judecătorie să returneze suma de aproximativ 20 de mii de euro, unor cetăţeni turci, condamnaţi pentru trafic de droguri.

Fraţii Genkay Malik, Genkay Maris, Genkay Cihan şi Muzafeer Sevil au fost surprinşi în trafic, în urmă cu cinci ani, pe teritoriul ţărtii noastre, cu 40 de kg de cocaină. Poliţiştii le-au confiscat alături de droguri şi banii pe care-i aveau asupra lor.

După ce au fost condamnaţi la închisoare, turcii au cerut restituirea banilor, profitând de faptul că nu s-a putut face o legătură directă între droguri şi banii confiscaţi. Procesul în care au cerut şi actualizarea ratei de schimb a fost câştigat acum la Tribunalul Cluj, iar DGFP Cluj va trebui să le înapoieze acestora valuta la cursul actual.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

   

image
image
image
image
image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Dă click pe imaginea de mai jos, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil. 

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!

Citeşte aici regulamentul concursului

image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite