Dinamo îl vrea iar pe Stăncioiu. El e de acord

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edi Stăncioiu
Edi Stăncioiu

Edi Stăncioiu şi-a prelungit anul trecut contractul cu CFR până în 2014, dar viitorul nu sună foarte bine pentru el. A pierdut echipa în dauna lui Nuno Claro şi conducerea nu pare să mai mizeze pe serviciile sale în viitor.

După ce anul trecut Paszkany i-a plătit patronului Sportului, Vasile Şiman, datoria de 200.000 de euro pe care Stăncioiu o avea după ce a fost declarat liber de contract de gruparea din Regie, acesta a semnat prelungirea angajamentului pe încă cinci ani.

Revenit ca titular, acesta a pierdut din nou postul, după ce a intrat în dizgraţia conducerii. Ioan Andone, care a lucrat cu el la CFR, şi l-ar dori din nou la Dinamo, deoarece gruparea din Ştefan cel Mare nu are un portar constant, pe care să se poată baza:

„La 29 de ani, încă mai pot juca ani buni. M-am săturat să stau pe banca de rezerve sau prin tribune, am nevoie să joc. Chiar dacă mă simt excelent la Cluj, aş accepta să plec, mai ales că aş lucra cu nea Ando, pe care-l respect foarte mult", le-a dezvăluit portarul unor apropiaţi.

În iarnă, CFR l-ar putea înregimenta pe Mihai Mincă, un portar pe care l-au dorit şi la începutul sezonului şi care şi-a dat acordul de principiu să se transfere în Gruia. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite