Didi, aproape de Portugalia. Leixoes îl doreşte pe brazilian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Didi (la minge), ar putea reveni în Portugalia
Didi (la minge), ar putea reveni în Portugalia

Atacantul celor de la CFR Cluj, Cleidimar Didi da Silva, a stârnit interesul portughezilor de la Leixoes, care sunt pregătiţi să-i ofere un contract sub formă de împrumut

Cotidianul „Ojogo” a publicat în ediţia de astăzi un material legat de interesul grupării Leixoes de a-l transfera pe atacantul CFR-ului, Didi. Cum fotbalistul nu a impresionat în ultima perioadă petrecută în Gruia, este foarte probabil ca brazilianul să fie lăsat să plece, în cazul în care oferta este convenabilă pentru club.

Patronul Arpad Paszkany l-a criticat public pe jucătorul în vârstă de 27 de ani după meciul de la Alba-Iulia, cu Unirea: „Aştept de o grămadă de vreme să-şi revină Didi, dar văd că nu o face. Nu înţeleg ce se întâmplă”, a tunat omul cu banii. Fotbalistul şi-a exprimat în câteva rânduri intenţia de a se întoarce în Portugalia, iar negocierile dintre cele două cluburi sunt avansate, conform cotidianului amintit.

Didi a venit la Cluj la începutul anului 2007, împreună cu mijlocaşul Dani, de la Pacos Ferreira. În actualul sezon, revenit după accidentarea gravă la genunchi, fotbalistul din ţara cafelei a fost folosit sporadic, doar pe finaluri de meci, motiv pentru care are şanse mari să fie lăsat să plece la gruparea care se află pe locul 13 în Portugalia. Conducerea clubului CFR nu a putut fi contactată pentru a comenta eventualul transfer.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite