Cluj: ŞOCANT/Directorul Centrului de Diagnostic şi Tratament le-a arătat semne obscene angajaţilor aflaţi în grevă! (FOTO/VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de medici şi angajaţi ai Centrului de Diagnostic şi Tratament (CDT) Cluj protestează în faţa instituţiei, deoarece nu şi-au primit salariile.

În această dimineaţă, peste 250 de angajaţi ai CDT, dintre care 70 medici, au luat parte la o grevă spontană, din cauza faptului că nu şi-au primit salariile cuvenite. Deşi aceştia ar fi trebuit să primească banii în data de 15 iunie, nu au văzut niciun ban, motiv pentru care au întrerupt activitatea. Aceştia au ieşit în faţa spitalului, unde protestează de la ora 8.00.

După ce au ieşit în faţa spitalului, refuzând să mai intre în cabinetele medicale, medicii, asistenţii şi infirmierele de aici s-au strâns la uşa directorului medical, Radu Vidican, care a refuzat să vorbească cu ei, dar şi cu reprezentanţii presei, baricadându-se în birou. Ajunşi la capătul răbdării, medicii au intrat peste director, cerându-i explicaţii.

În înregistrarea video de mai jos puteţi observa cum directorul CDT, Radu Vidican, arată angajaţilor semne obscene. Momentul gestului obscen este surprins la secunda 38 a înregistrării video.

Citeşte aici reacţia angajaţilor: „Directorul îşi bate joc de noi"

După mai multe rânduri, în care Radu Vidican a blocat, efectiv, uşa, nelăsând decât câteva angajate să intre în anticamera biroului său, acesta s-a baricadat, din nou, după uşa de director. La un moment dat, Radu Vidican s-a ridicat de la birou, nervos, vorbind la telefon, iar înainte de a trânti uşa, a arătat cu degetul mijlociu al mâinii drepte semne obscene către angajaţii spitalului, în mare parte femei.

Aceştia au fost oripilaţi de gestul directorului, însă spun că comportamentul medicului lasă de dorit de mai mult timp.

Radu Vidican a fost surprins de reporterii Adevărul în timp ce arăta semne obscene angajatelor spitalului, care doreau o explicaţie pentru întârzierile salariale.

Citeşte şi Salarii uitate la Centrul de Diagnostic şi Tratament

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite