Dezamăgire printre fani: Iron Maiden nu a cântat live „Transylvania” la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei aproximativ 30.000 de spectactori prezenţi aseară la concertul trupei Iron Maiden de la Polus Center au „înnebunit“ de la primele acorduri de chitară. Rockerii veniţi din toată lumea au avut, însă, o singură dezămagire: au putut auzi doar un pasaj al piesei „Transylvania”, în cadrul intro-ului concertului.

FOTO VIDEO Iron Maiden a cutremurat Ardealul. Vezi imagini de la concert

Legendara trupă rock Iron Maiden a aruncat aseară în aer parcarea Polus Center, locul în care a fost susţinut cel mai mare concert organizat vreodată în Ardeal.

Cei aproximativ 30.000 de rockeri, potrivit estimărilor Jandarmeriei, au vibrat de la primele acorduri de chitară. Iron Maiden a urcat pe scenă în jurul orei 20.30, iar spectacolul a debutat cu piesa „The Wiker Man“, iar a doua piesă a fost „2 A.M.“, cea cu care Iron Maiden îşi deschide, de obicei, concertele.

„Transylvania“, doar în intro

Cu toate că trupa are în repertoriu o piesă intitulată „Transylvania”, apărută pe albumul de debut din 1980, Iron Maiden a decis să nu o cânte la Cluj, spre dezamagirea fanilor veniţi din toată ţara şi din străinătate.

„Ar fi fost bine să înceapă show-ul cu această piesă. Acesta ar fi trebuit să fie un concert istoric. Au cântat în Transylvania la 30 de ani după lansarea piesei. De aceea am şi venit de atât de departe. Am vrut să ascultăm melodia“, a declarat Tim Johnson, un fan al trupei venit din Noua Zeelandă.

„Au fost câteva zeci de secunde din piesă la început, în intro, însă nu au cântat-o în concert. Din acest punct de vedere sunt dezamăgit. Spectacolul a fost, însă, la înălţime“, a spus şi Vlad Mărincaş, venit din Baia Mare.

Show de excepţie la Cluj

Chiar şi aşa fanii au „înnebunit“ odată cu primele cuvinte rostite de solistul trupei, Bruce Dickinson, „Ready to rock?“. La sfârşit, păpuşa care apare alături de Maiden de la începuturi, Eddie, a urcat şi ea pe scenă spre deliciul publicului, care i-a răsplătit pe muzicieni cu îndelungi aplauze. Cei aproape 30.000 de spectatori au reuşit să-i cheme pe celebri rockeri la un „bis“.

„Mulţumim şi noapte bună!", a spus apoi Bruce Dickinson, în jurul orei 22.35. Publicul a cerut din nou „Bis!“, dar luminile de pe scenă s-au stins. Membrii formaţiei au plecat din Cluj imediat după concert, la ora 23.00, potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite