Dezamăgire maximă pentru handbaliştii clujeni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi a terminat campionatul pe locul 5, „U“ Transilvania a ratat calificarea în cupele europene. Clujenii au pierdut ieri în mod dramatic meciul cu HCM Constanţa din semifinalele Cupei României, 21-22.

Semifinala de ieri a fost cel mai încrâncenat meci din actuala ediţie a Cupei României. Campioana lupta pentru obţinerea eventului, în timp ce clujenii aveau ultima şansă în drumul spre cupele europene. „U“ Transilvania a dominat mare parte din confruntare, conducând la pauză cu 12-11 şi cu 18-15 (min. 44), pe fondul unui joc slab în defensivă al „marinarilor“. În minutul 51, HCM a reuşit să revină în joc, 19-20, meciul continuând dramatic, sub semnul egalităţii (21-21, min. 58). Un minut mai târziu, campioana a marcat pentru 22-21, iar clujenii au ratat ultimul atac, zarurile fiind deja aruncate.

Ghionea, din nou cel mai bun

Principalii marcatori ai partidei au fost Ghionea, cu 8 reuşite, pentru formaţia clujeană, respectiv Toma, cu 6 goluri, pentru HCM. Echipa lui Ştefan Constantin ratează astfel prezenţa în cupele europene, după ce în campionat a încheiat pe locul al cincilea. În finală, HCM Constanţa va juca împotriva formaţiei Energia Pandurii Târgu Jiu, care în prima semifinală a eliminat medaliata cu bronz a sezonului, CSU Suceava, scor 33-25.

Mâine, HCM Constanţa va disputa finala competiţiei în compania celor de la Energia Pandurii Târgu Jiu. Indiferent de rezultatul ultimului act, gorjenii îşi asigură prezenţa în Cupa Cupelor în detrimentul echipei clujene, deoarece constănţenii sunt campioni şi vor participa în cea mai importantă competiţie intercluburi.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite