Designerul lui Beyonce vine la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediţia de toamnă a Săptămânii Modei de la Cluj va avea loc între 10 şi 15 noiembrie. Libanezul Zuhair Murad, cel care a creat ţinute vestimentare pentru staruri precum Beyonce, Shakira sau Katy Pary este piesa de rezistenţă a evenimentului.

Cluj Fashion Week (CFW) nu va mai promova exclusiv designeri tineri, aşa cum a făcut-o la prima ediţie. Aceasta este decizia organizatorilor CFW pentru a alinia cea de-a doua ediţie a la standardele festivalurilor de modă internaţionale. „Nu dorim să facem o expoziţie de modă, dorim o concretizare. Criteriul de selecţie a designerilor este altul acum. Trebuie să dovedească că au posibilitatea să şi vândă. În România se face mai mult gala modei“, a declarat Mihai Chiver, directorul festivalului.

Creaţii de Hollywood, la Cluj

Libanezul Zuhair Murad, una din vedetele Săptămânii Modei de la Paris, este doar unul din invitaţii speciali ai CFW. Designerul care a creat ţinute vestimentare pentru staruri precum Beyonce, Shakira sau Katy Pary este piesa de rezistenţă a Cluj Fashion Week. „A acceptat invitaţia noastră. Totul depinde de posibilitatea noastră de a-i îndeplini condiţiile cerute. Dânsul doreşte un show mai special, cu altfel de lumini, chiar şi cu o altfel de amenajare a sălii“, a mai spus Chiver. Datorită numărului mare de solicitări venite din parte unor creatori de modă pentru a-şi prezenta colecţiile pe catwalkul de la Hotel Napoca, organizatorii au prelungit durata festivalului, de la trei, la şase zile.

Printre designerii care şi-au confirmat prezenţa până în acest moment se regăsesc Sara Coleman, olandezul Antoine Peters, grecul Angelos Bratis, coreeanul Choi Boko sau designerul spaniol Isabel Mastache. În premieră, organizatorii vor invita la CFW buyeri din Germania, Elveţia sau Italia, interesaţi să comande ulterior piesele vestimentare care le-au fost pe plac.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite