Verificări la Primăria Cluj-Napoca. Procurorii au solicitat mai multe documente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cererea depusă la Primăria Cluj de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Cererea depusă la Primăria Cluj de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Procurorii au solicitat în această dimineaţă mai multe documente de la Primăria Cluj-Napoca. O cerere în acest sens a fost depusă de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Din primele informaţii reiese că documentele solicitate s-ar referi la anumite contracte semnate de oficialii primăriei. Primarul Clujului, Sorin Apostu, nu a putut fi încă contactat, dar conferinţa de presă care urma să aibă loc la ora 11.00 a fost anulată.

„Parchetul a solicitat mai multe tipuri de documente. La această oră, în direcţiile de care aparţin aceste acte se fac copii care vor fi predate Parchetului“, a declarat Oana Buzatu, purtătorul de cuvânt al Primăriei. Ea spune că au mai existat solicitări de acest gen din partea diverselor parchete din ţară, care vizează documente ale instituţiei sau ale unor persoane private. Despre natura documentelor solicitate miercuri dimineaţă nu se cunosc detalii.
În total, la Primăria Cluj-Napoca sunt înregistrate 172 de cereri de astfel de solicitări venite din partea unor Parchete. 
Vom reveni.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite