Derby în instanţă: Fanii “U” Cluj vor să dea în judecată CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galeria U Cluj
Galeria U Cluj

După ce au facut eforturi extreme pentru a-şi achizitiona un bilet la meciul din această seară, fanii „U" Cluj au hotărât sa acţioneze în instanţă clubul de fotbal CFR Cluj.  Ei susţin că legea este de partea lor.

Fanii Universităţii Cluj au anunţat astăzi că au înregistrat o plângere la Oficiul Protecţiei Consumatorului (OPC) împotriva CFR-ului. Ei au au hotărât de asemenea să dea în judecată oficialii clubului deoarece, susţin ei, au fost discriminaţi.

„Preţul unui bilet în peluză costă 150 de lei, pentru noi, iar pentru fanii CFR-ului costă 1 leu. Am două bilete din acelaşi sector  care are preţuri diferite, acesta nu e fair-play" a declarat unul dintre membri galeriei Universitaţii Cluj, Bogdan Blaga. "Am facut azi o plângere la OPC şi încă nu am primit răspuns, sper ca până la ora meciului să primim unul" a mai spus Blaga. Suporterii echipei clujene Universitatea vor să meargă în instanţă bazându-se pe legea 48 din 2002. „Una dintre legile pe care ne bazăm este legea 48 din 2002 care spune că orice cetăţean are dreptul de a lua parte, în condiţii de egalitate, la activităţi culturale şi sportive" au spus fanii.

Suporterii "U" Cluj, consideră măsurile luate de oficialii clubului CFR pentru meciul de diseară ca fiind abuzive şi dau asigurări acestora că vor acţiona în consecinţă. Ei au mai spus că la meci nu va exista niciun incident din partea lor şi nici nu vor răspunde la provocări.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite