Derby-ul baschetului românesc e diseară! Se impun clujenii?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii de la „U“ Mobitelco BT vor întâlni în această seară, la Ploieşti, marea rivală CSU Asesoft, într-un meci contând pentru etapa a 18-a a Diviziei A. Marele derby al baschetului românesc este la ora 18.00

După un început mai slab de campionat, cei de la „U“ Mobitelco BT şi-au revenit şi s-au transformat într-una din favoritele la prima poziţie la finalul sezonului regulat, deşi acesta se află doar la jumătate. Victoria cu CSU Sibiu din etapa trecută a ridicat moralul elevilor lui Ţenter, care diseară vor avea parte de un nou examen foarte dificil, în compania campioanei ultimilor şapte ani, CSU Asesoft Ploieşti. După ce în tur prahovenii s-au impus chiar în Sala Sporturilor „Horia Demian“, la un singur punct diferenţă, făcând şi mai dureroasă înfrângerea, „alb-negri“ îşi doresc revanşa în fieful marii rivale.

„Nu e cel mai important meci“

Cu cea mai bună apărare din campionat, având doar 1150 de puncte încasate în cele 17 etape derulate până acum, baschetbaliştii clujeni speră să facă o figură frumoasă şi în această seară:

„Este un meci dificil, nu ştiu însă dacă este cel mai important de până acum. Prin prisma clasamentului, este un meci foarte interesant, sunt sigur că şi ploieştenii vor da absolut totul pe teren. Mă aştept la un meci bazat pe o apărare fizică, fără prea multe puncte înscrise. Va fi o partidă tensionată şi cine va avea nervii mai tari va avea câştig de cauză. Poate fi decisiv pentru lupta la vârful clasamentului“, este previziunea lui Marcel Ţenter, completat de unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei, Mihai Silvăşan

„Dacă ploieştenii ne înving, vor avea prima şansă să termine în faţa noastră înainte de play-off, deoarece au şi victoria din tur, dar important este să ne facem noi jocul. Venim cu un moral bun după succesul cu Sibiul, trebuie să facem ceea ce am repetat la antrenament şi să câştigăm, noi asta ne dorim şi cu mentalitatea asta trebuie să mergem“, a spus acesta. Partida va începe la ora 18.00 şi va fi transmisă în direct de TVR 3.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite