Deputatul condamnat la închisoare s-a autosuspendat din partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Virgil Pop a fost condamnat
Deputatul Virgil Pop a fost condamnat

Deputatul PNL Virgil Pop, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie, s-a autosuspendat din partid. Preşedintele PNL Cluj, Marius Nicoară, este de părere că pedeapsa este puţin cam aspră.

Potrivit preşedintelui PNL Cluj, Marius Nicoară, deputatul Virgil Pop a luat decizia să se retragă din partid până la clarificarea situaţiei sale. „Este mai corect aşa. Colegul nostru a dorit să nu aducă vreun prejudiciu de imagine partidului şi a ales să se autosuspende până se clarifică situaţia“, a spus Nicoară.

Preşedintele filialei clujene a PNL a adăugat şi că, din punctul său de vedere, sentinţa este „cam aspră“. „Desigur, nu am cum comenta eu decizia unei instaţe. Totuşi, 5 ani de închisoare cu executare e o pedeapsă cam aspră“, a adăugat Marius Nicoară.

Deputatul PNL Virgil Pop a fost condamnat, vineri, prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, la cinci ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, fals şi spălare de bani. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite