Deputatul Mircia Giurgiu şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de primar al Clujului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul clujean Mircia Giugiu
Deputatul clujean Mircia Giugiu

Mircia Giugiu a afirmat azi, oficial, într-o conferinţă de presă, că va candida ca independent pentru funcţia de primar al Clujului şi că îşi va face campanie electorală cu 0 bani. Sloganul său e „Respect pentru clujeni!".

Deputatul clujean Mircia Giugiu este unul dintre cei care se vor întrece pentru fotoliul de primar al oraşului Cluj-Napoca. Acesta şi-a anunţat oficial candidatura azi, 29 martie, într-o conferinţă de presă. „Nu voi folosi niciun leu în campania electorală. Nu voi avea fluturaşe, voi vorbi cu oamenii pe străzi, în autobuze, mă voi vedea cu sindicaliştii, cu cei din mediul universitar, cu reprezentanţii unor asociaţii şi fundaţii. Vor fi discuţii şi la biserică, şi pe reţelele de socializare", spune deputatul.

Acesta a mai afirmat că îşi va face un plan de bătaie cu vreo 10 puncte. Unul dintre acestea vizează crearea de noi locuri de muncă. „În Cluj avem 21.500 de firme. Dacă fiecare dintre acestea ar angaja un om s-ar crea tot atâtea slujbe. Tinerilor ar trebui să le asigurăm joburi ca să nu plece în străinătate", adaugă Giurgiu.

El mai vrea cât de multă transparenţă în Consiliu Local şi doreşte ca şedinţele să fie transmise în direct.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite