Cluj: Delincvenţi la volan pe şoselele clujene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Delincvenţi la volan pe şoselele clujene
Cluj: Delincvenţi la volan pe şoselele clujene

Doi bărbaţi au fost prinşi de poliţişti în municipiul Cluj-Napoca conducând ilegal: unul fără carnet şi celălalt aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un şofer în vârstă de 29 de ani a fost prins de oamenii legii, în această dimineaţă, băut la volan. Bogdan N. a fost oprit în Piaţa Ştefan cel Mare, în jurul orei 3.50, iar după ce a suflat în fiolă a prezentat o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

O altă infracţiune la volan a fost comisă de Levente Marton E., de 32 de ani, care a condus, ieri, fără a avea carnet. Poliţiştii l-au oprit pe strada Mehedinţi, iar pentru a scăpa de răspunere, bărbatul a declarat date false privind identitatea sa. În cele din urmă, acesta a fost condus la sediul Secţiei 4 Politie în vederea întocmirii actelor procedurale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite