Degustări de cafea ecologică şi show bioculinar, la Târgul Verde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Uleiuri bio
Uleiuri bio

Cea de-a doua ediţie a Târgului Verde se va desfăşura, în perioada 31 martie - 2 aprilie, la Iulius Mall. Dacă anul trecut evenimentul a întrunit 45 de expozanţi, numărul acestora s-a diminuat la 25. 

Scopul evenimentului este promovarea producătorilor naţionali şi internaţionali de produse naturale, bio sau eco şi de a stârni interesul publicului consumator pentru segmentul „verde” şi tot ce implică el.

„Faptul că anul trecut a fost prima ediţie, dar şi criza financiară şi-au spus cuvântul. În fapt, sunt în jur de 30 de expozanţi, doar că unii dintre ei au preferat să-şi prezinte produsele în cadrul magazinelor eco”, a declarat Cecilia Măruţă, purtătorul de cuvânt la târgului.

Vizitatorii vor putea asista zilnic la lansări de produse, degustări de cafea începând cu ora 18.00, show bioculinar zilnic de la ora 18.30 şi consultaţii  asigurate de Centrul de Medicină Naturală Ancu Dincă.

Târgul Verde va fi deschis între orele 10.00 şi 22.00, iar organizatorii estimează un trafic de peste 200.000 de vizitatori.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite