Dedeman, luat cu asalt în prima zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de oameni s-au înghesuit în această dimineaţă la deschiderea noului magazin de bricolaj Dedeman.

Începând de astăzi, Dedeman a ajuns şi la Cluj, pe strada Fabricii de Chibrituri, unde câteva sute de oameni s-au înghesuit, majoritatea din curiozitate, în raioanele magazinului. Reprezentanţii companiei spun că nu se tem de concurenţa dură de pe piaţa locală. Cu o gamă variată de produse şi preţuri relativ accesibile, Dedeman va avea de luptat cu Ambient, Baumax sau Praktiker, nume consacrate la nivel local.

Directorul magazinului, Adina Cordoş, spune că este convinsă de faptul că investiţia de la Cluj se va justifica în curând. „La nivel naţional, cred că principalul concurent este Praktiker, dar cifra de afaceri de pe anul trecut confirmă că suntem lider autoritar al pieţei. Avem o gamă mult mai variată de produse, foarte multe branduri, iar zona în care se află magazinul ne favorizează“, a declarat aceasta.

Clienţii, mulţumiţi

Primii clienţi au fost lăsaţi să intre de la ora 8.40, chiar dacă magazinul nu se deschide decât de la ora 9.00, în mod usual. Treptat, sute de clujeni s-au înghesuit să vadă produsele oferite de noul magazine. „Am o anumită nostalgie când vin aici, pentru că este exact pe platforma fostului Tehnofrig, unde am lucrat douăzeci de ani. Cel mai mult cred că seamănă cu Ambient.Preţurile tot pe acolo sunt, dar sunt convins că Dedeman se va impune pe piaţă“, a spus Ştefan Crăciun, pensionar.

Alţii au fost mai sceptici. „Nu mi se pare că e nimic mai presus decât Praktiker. În primă fază va avea clienţi, pentru că există curiozitate, dar pe urmă nu cred că nu se va impune prin nimic deosebit “, a declarat Ioana Crumbă, comerciant.  Investiţia de la Cluj a costat 16 milioane de euro, următorul magazin de bricolaj care se anunţă în oraş este al doilea Baumax.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite