Decoraţiunile bio, ultima modă de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marta Chira expune un buchet în care florile sunt înlocuite cu bomboane
Marta Chira expune un buchet în care florile sunt înlocuite cu bomboane

Clujenii pot alege cadoul perfect în cadrul Târgului de Crăciun „Santa’s Village”, ce a debutat azi la Polus Center. Cei peste 20 de expozanţi îi aşteaptă pe clujeni cu ultimele noutăţi în materie de podoabe de pom şi decoraţiuni, cele 100% bio fiind „reginele” sezonului.

Câteva modele de brazi gata împodobiţi, decoraţiuni pentru interior şi exterior, şi toate aranjamentele necesare pentru un Crăciun ideal  îi aşteaptă pe clujeni la „Santa’s Village”, târgul de cadouri şi decoraţiuni de sezon, eveniment ce a debutat azi, de la ora 11.00, la Polus Center. Cei peste 20 de expozanţi au venit în cadrul evenimentului cu cadouri şi decoraţiuni în pas cu ultimele tendinţe în domeniu.

Totul bio şi pe bradul de Crăciun

Dacă vreţi să vă decoraţi casa sau pomul de Crăciun în spiritul evenimentului, trebuie să aveţi în vedere că produsele biodegradabile sau cele făcute 100% manual reprezintă ultimele nouătăţi. „Anul acesta se poartă decoraţiunile cât mai simple, naturale şi biodegradabile.

De pildă, bradul Crăciunului 2009 este împodobit cu mere uscate, lamâi uscate, conuri, fundiţe de saten, nuci etc”, a declarat Maria Mureşan, reprezentantul Magnolia. Un asemenea brad, gata împodobit, cu o înălţime de peste doi metri costă în cadrul târgului între 250 şi 300 de lei, însă avantajul acestuia este că dacă este depozitat la o temperatură de sub 20 de grade, poate fi refolosit şi anul viitor.

Pentru cei care sunt adepţii globurilor de Crăciun clasice, combinaţiile de roşu cu auriu şi argintiu sunt cele în tendinţă, preţul unui glob din sticlă fiind cuprins între 5 lei şi 11 lei.

Buchetele de ciocolată, cadoul perfect

În materie de decoraţiuni cele realizate 100% manual sunt cele care fac diferenţa în acest sezon. „Anul acesta se pune accent pe valoarea sentimentelă a unor asemenea obiecte, incolo de aspect, cele lucrate de mână, cu multă migală”, a declarat Marta Chira, unul din expozanţi.

Ea expune în cadrul evenimentului un inedit buchet, în care florile sunt înlocuite cu diverse sortimente de bomboane, ale căror preţ este cuprins între 20 şi 35 de lei. Tot la standul acestuia clujenii pot achiziţiona şi vaze, realizate manual din sticlă, îmbibate în aracet, peste care se aplică un şerveţel uşor creponat, care reprezintă o imagine de sezon. Preţul unui asemenea cadou nu depăşeşte suma de 18 lei.

Anuarele de familie, ultima găselniţă

O ultimă găseliniţă în materie de cadouri sunt anuarele foto de familie. „În România sunt la modă doar albumele de la nuntă sau botez. Noi facem acum un fel de carte, însă  cu hârtie foto în care importalizăm momentele dintr-un an al unei familii. În străinătate asemenea photo-bookuri sunt foarte la modă”, a declarat Gabriel Pap, reprezentantul firmei Clasic Dream. Un asemenea album costă de la 50 de lei la 200 lei.

Târgul de Crăciun „Santa’s Village” este deschis până pe 23 decembrie, în zona de food-court a centrului comercial.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite