Ministrul Borbely, la UDMR Cluj: Am aflat din presă că sunt cercetat într-un dosar!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Mediului şi Pădurilor, László Borbély, a susţinut o declaraţie de presă, miercuri după-amiază, la sediul Secretariatului General al UDMR din Cluj Napoca, din Strada Republicii, numărul 60.

„Mulţumesc că aţi venit la această conferinţă de presă convocată de mine, din păcate nu pentru a vă spune că vin din Sălaj, unde s-au semnat şase contracte de alimentare cu apă şi am discutat cu primarii problemele judeţului, ci dintru cu totul alt motiv. Acest motiv este următorul: astăzi am aflat din presă că ar fi un dosar în care sunt acuzat. Şi în iulie, tot la Cluj, v-am spus ceea ce vă spun şi astăzi: o să vă spun mai multe detalii atunci când o să am acces la acest dosar şi când voi şti despre ce e vorba”, a declarat Borbely.

Laszlo Borbely a mai spus şi că „justiţia trebuie să-şi facă datoria, ar fi foarte rău dacă justiţia nu ar fi independentă. Cred că era bine să aflu nu din presă că sunt cercetat".

Întrebat dacă va da curs invitaţiei de a se întâlni cu primul ministru Mihai Răzvan Ungureanu, László Borbély a spus: „Am vorbit cu primul ministru şi sigur o să mă întâlnesc azi sau mâine cu dânsul".

Laszlo Borbely a făcut scurta declaraţie vizavi de faptul că DNA a sesizat procurorul general, pentru ca acesta să solicite Camerei Deputaților declanșarea procedurilor pentru obținerea cererii de urmărire penală. DNA îl suspectează pe ministrul Mediului de trafic de influență și fals în declarațiile de avere, în formă continuată.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite