Bud şi Peralta nu vor juca în Ligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii clubului din Gruia au anunţat lotul cu care vor aborda meciurile din grupele Ligii Campionilor. Au surprins absenţele atacantului Cristi Bud şi a argentinianului Sixto Peralta, unul dintre cel mai bine plătiţi jucători de la CFR Cluj.

Visau cu ochii deschişi să joace în Liga Campionilor, însă vor fi nevoiţi să urmărească meciurile din tribună. Cristi Bud, Sixto Peralta, Anselmo, Nuno Diogo, Batin, Yssouf Kone şi portarul Peskovici nu au fost incluşi în lotul gândit de Mandorlini pentru confruntările din cea mai importantă competiţie intercluburi de pe continent. Ieri, oficialii campioanei CFR Cluj au trimis la UEFA lista cu jucătorii care vor participa la meciurile din grupe, contra celor de la Bayern, Roma şi Basel, surprizele majore fiind absenţele lui Bud şi a lui Peralta.

Dacă în cazul celorlalţi era de aşteptat să nu facă parte din lot, lipsa atacantului care a marcat de şapte ori pentru ardeleni în sezonul trecut a şocat pe toată lumea. Antrenorul italian Andrea Mandorlini a motivat că vârful adus de la Mediaş traversează o perioadă foarte proastă, având un început de campionat dezastruos.

Sixto Peralta, unul dintre cel mai bine pătiţi jucători din Gruia, cu un salariu de aproximativ 175.000 de euro, nu se regăseşte nici el pe lista trimisă către forul european, explicaţia fiind aceeaşi, forma slabă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite