Debut timid la Delahoya

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cortul amenjat în parcarea Polus Center a fost pe jumătate gol. Organizatorii Festivalului Delahoya pun interesul scăzut al fanilor pe seama condiţiilor meteo nefavorabile. Scoţianul Funk D’Void, invitatul special al Delahoya, a reuşit să dezmorţească atmosfera.

Aproximativ 800 de clubberi au participat, aseară, la prima zi a celei de-a 14-a ediţii a festivalului de muzică electronică Delahoya. Dacă în anii trecuţi, când evenimentul era organizat în pădurea Hoia sau pe aeroport, festivalul reuşea să adune mii de participanţi, cortul de aproximativ 1.200 de metri pătraţi amenajat în parcarea Polus Center a fost mai bine de jumătate gol.

Nostalgici după Hoia

„Pare să fie deja o tradiţie că în fiecare an să prindem vreme proastă. Am instalat aeroterme, tocmai pentru că am preconizat că vremea nu va ţine nu noi. Azi ne aşteptăm la mult mai multă lume, mai ales că cei prezenţi îi vor anunţa pe ceilalţi că temperatura este optimă în cort”, a declarat Horace Dan D, organizatorul evenimentului.

Dacă o parte dintre clubberi lăudau organizarea, faptul că au fost instalate mese şi scaune pentru participanţi, spre deosebire de anul trecut când acestea existau doar pentru zona „VIP”, unii dintre fanii mai vechi ai Delahoya au fost de părere că atmosfera e departe de cea de la pădurea Hoia sau aeroport. „E Ok atmosfera, dar e departe de cum era, de pildă, la aeroport. E ciudat, pentru că a crescut calitatea invitaţilor”, a declarat Dan Ovidiu Trifan, unul din petrecăreţi.

Show marca Funk D’Void

În replică, Horace Dan D a explicat că parcarea Polus Center era singura variantă optimă pentru organizarea evenimentului. „Probabil unii sunt nostalgici după pădure. Nu aveam nici măcar curent electric acolo, iar dacă plouă, e noroi peste tot. Ca să instalăm cortul am fost nevoiţi să facem gropi de un metru pentru stâlpii de susţinere. Nu puteam face asta pe aeroport”, a declarat Dafina Suciu, purtătorul de cuvânt al Delahoya. Dacă atmosfera a fost una specifică unui club până în jurul orei două, Scoţianul Funk D’Void, invitatul special al Delahoya, a reuşit să dezmorţească atmosfera.

Printre DJ-ii care au încins atmosfera în prima zi a festivalului au mai fost Sierra Sam (Berlin), Andre Klang (Viena), sau Razor Racun (Graz).
Crema invitaţilor va urca pe scenă abia în această seară, când nume precum Paco Osuna (Barcelona) sau Pauli Steinbach (Frankfurtt) vor face show în parcare Polus Center. Preţul unui bilet de intrare este de 25 de lei până la ora 24.00 şi 35 de lei, pentru cei care vor ajunge la Polus Center după această oră.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite