De mâine se pun în vânzare biletele TIFF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biletele pentru Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) se vor putea cumpăra de la cinematografele Republica, Arta, Victoria şi Cinema City.

Cei care vor cumpăra biletul înainte cu o zi de proiecţie, vor plăti 8 lei, în loc de 10 lei pe bilet. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de reducere, astfel că preţul unui bilet pentru aceştia va fi de şase lei.
Biletul cumpărat în ziua proiecţiei beneficiază de un preţ unic pentru toate categorille de spectatori: 10 lei.

Tot mâine vor fi scoase la vânzare şi 60 de carduri TIFF, fiecare în valoare de câte 200 de lei. Cardul garantează accesul la 35 de proiecţii, la alegere, cu excepţia galelor de deschidere şi închidere. Deţinătorul cardului îşi va putea procura bilete în avans (sau în ziua proiecţiei) pentru orice film din programul TIFF, în limita locurilor libere, prin prezentarea cardului la orice casierie TIFF. Pentru a putea beneficia de acest card, doritorii trebuie să trimită un e-mail cu datele lor de identificare şi o poză în format .jpg la adresa bilete@tiff.ro sau să se prezinte la casieria TIFF din holul cinematografului Republica.

Biletele pentru copii, în cadrul programului EducaTIFF, vor costa 5 lei, la fel şi cele pentru proiecţiile din Piaţa Unirii, cafeneaua Insomnia şi TIFF Lounge, şi de la Castelul Banffy. De asemenea, biletul pentru ceremonia de deschidere va fi 15 lei, iar la închiderea festivalului va costa 25 de lei. Accesul la proiecţiile de la Meeting Point, de la Muzeul de Artă, este gratuit.

La proiecţiile speciale au întâietate invitaţii

Proiecţiile marcate în program cu menţiunile Zilele Filmului Românesc sau Proiecţie Specială sunt destinate cu precădere invitaţilor români şi străini. Festivalul va pune în vânzare bilete la aceste proiecţii, dar într-un număr limitat. Cu două ore înainte de începerea filmelor din categoriile enunţate mai sus, toate rezervările făcute pentru invitaţi se vor anula, astfel că biletele rămase disponibile vor fi puse în vânzare către publicul larg.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite