De ce a demisionat deputatul Vasile Soporan din Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Soporan era deputat UNPR
Vasile Soporan era deputat UNPR

Deputatul UNPR de Cluj Vasile Soporan a demisionat din Parlament, invocând motive personale, şi va activa în continuare pe plan local, însă nu va candida la vreo funcţie în administraţia locală.

„Am demisionat din Parlament din motive personale. Familia mea are nevoie de mine la Cluj, iar prezenţa mea este esenţială aici. Din alte puncte de vedere pot sprijini comunitatea clujeană, dacă mai are nevoie de serviciile mele, dar nu voi candida la nicio funcţie în administraţia publică locală. Dacă liderul UNPR Cluj, Ştefan Dimitriu, va dori să candideze la Primăria Cluj-Napoca, îl voi sprijini", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX Vasile Soporan. El a adăugat că rămâne membru UNPR.

Cine este Vasile Soporan

Vasile Soporan a fost ales deputat în 2004 şi 2008 pe listele PSD, dar a demisionat din acest partid în noiembrie 2009, devenind parlamentar independent, după care s-a înscris în UNPR, unde deţine funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional.
În PSD a fost, între 2001-2004, prim-vicepreşedinte al PSD Cluj, iar între 2004 şi 2005 a deţinut funcţia de preşedinte executiv al PSD Cluj.
Între 2001 şi 2004, el a fost prefect al judeţului Cluj.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite