Daniel Fernandes, după debutul slab la CFR: „Trebuie să uit repede meciul cu Pandurii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul lui CFR Cluj, Daniel Fernmandes, ultima achiziţie a celor din Gruia, care a debutat în meciul cu Pandurii şi a greşit grav la faza primului gol al gazdelor, spune că pentru el este important să-şi ia revanşa în meciurile care urmează

A debutat la CFR în meciul de la Pandurii, deşi ajunsese la Cluj abia de cinci zile, dar a făcut un meci foarte prost. Conducerea i-a reproşat lui Costa titularizarea sa, cel puţin unul dintre goluri fiind primit din vina sa. Daniel Fernandes îşi recunoaşte vina şi spune că pe viitor va face tot posibilul să se revanşeze:

„Din păcate a fost un debut nefericit pentru mine, dar trebuie să uit cât mai repede acest lucru şi să îmi iau revanşa în meciurile viitoare. Ăsta e fotbalul, mergem mai departe, noi trebuie să ne facem datoria în continuare. M-am simţit pregătit pentru meciul cu Pandurii, chiar dacă am ajuns în România doar de câteva zile. Sunt mulţi portari la club, concurenţa este mare şi trebuie să ne pregătim serios. Repet, rămân optimist în ciuda debutului mai puţin bun. Dacă rămânem concentraţi până la final, eu spun că ne vom îndeplini obiectivele. Când lucrurile nu merg bine la o echipă, e normal ca şefii clubului să ia măsuri. Împreună vom trece peste toate“, a declarat acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite