Daniel Buda: „Am luptat pentru directorul de la Electrica”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul director general al Electrica Furnizare Transilvania Nord, Arthur Roland El Hayes a fost preferat în locul unor specialişti în energie. El Hayes a fost numit fără concurs de Consiliul de Administraţie al Electrica Furnizare director general, deşi nu are studii în domeniu.

Citeşte şi Directorul general Electrica Transilvania Nord: Câţi waţi are 1 MW? Să întreb la Bucureşti

SC Electrica Furnizare Transilvania Nord are din 10 august un nou director general, Arthur Roland El Hayes, membru PDl şi consilier local din partea aceluiaşi partid. „El a fost numit în locul fostului director Dorin Costea, care a plecat din instituţie, prin demisie, la 1 iulia 2010“, a spus Celina Frâncu, purtătorul de cuvânt al Electrica Furnizare Transilvania Nord.

Potrivit CV-ului acestuia, noul manager este absolvent de Ştiinţe Economice. „E un post de manager. E potrivit pentru aşa ceva. Am luptat pentru el tocmai pentru că are studii economice, pentru că în calitate de manager nu trebuie să aibă studii tehnice, de specialitate. Chiar am avut de ales între oameni cu studii în domeniul energiei şi Arthur Roland, care a absolvit Economicele“, a declarat pentru ADS preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda.

Printre cele mai profitabile din ţară

Electrica Furnizare Transilvania Nord a avut, anul trecut, un profit de 622.305 lei. Cifra de afaceri a fost de 1.175.552.274 lei. Societatea are peste un milion de clienţi, dintre care majoritatea consumatori casnici. Electrica Furnizare Transilvania Nord este o sociatate cu capital integral de stat, deţinut în proporţie de 78 la sută de Electrica SA şi 22 la sută de Fondul Proprietatea. Electrica Furnizare Transilvania Nord are în subordine şase judeţe.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite