Dan Fătuloiu demis din funcţia de secretar de stat în timpul vizitei la Cluj (Update)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Fătuloiu a preferat să nu comenteze demiterea acestuia
Dan Fătuloiu a preferat să nu comenteze demiterea acestuia

Dan Fătuloiu, implicat recent în tentativa de dare de mită de la Ministerul de Interne, a fost azi într-o vizită de lucru la Cluj, în timp ce a fost propus pentru schimbarea din funcţia de secretar de stat în MAI.

UPDATE 14.50 Deşi era aşteptat la Bistriţa, într-o vizită de lucru, Dan Fătuloiu nu a mai venit în oraş. „Comisarul şef al IPJ BN, Ovidiu Mureşan, m-a anunţat că Fătuloiu nu mai vine la Bistriţa. De la Gherla a făcut cale întoarsă, probabil spre Bucureşti“, afirmă purtătorul de cuvânt al Poliţiei BN, agentul  Mariana Petroşanu.

Dan Valentin Fătuloiu s-a întâlnit azi cu poliţiştii la IPJ Cluj, însă, a părăsit sediul fără să facă comentarii cu privire la demiterea sa din funcţie, el urcându-se în maşină în curtea instituţiei, unde nu aveau acces jurnaliştii, şi plecând spre Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Cluj.

La sediul IPJ Cluj, Fătuloiu s-a întâlnit cu poliţiştii cu funcţii de execuţie, şi, ulterior, cu şefii Poliţiei clujene, cu care a discutat despre problemele cu care se confruntă, dar a ţinut să urmărească şi progresele făcute cu privire la intrarea în Spaţiul Schengen.

Potrivit unor reprezentanţi din IPJ Cluj, Fătuloiu ar fi observat la televizor discuţiile care vizau demiterea acestuia.

Dan Fătuloiu a venit la Cluj în calitate de secretat de stat în MAI, a declarat şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj, generalul Aurel Litan. "Am discutat despre perspectiva ministerului, dar şi despre alte probleme cu care ne confruntăm. Ştiam azi dimineaţă că va veni şi era firesc să-l aşteptăm. A venit în calitate de secretar de stat", a declarat Aurel Litan.

Atât la ieşirea din sediul IPJ Cluj, cât şi la cea de la IJJ Cluj,  Fătuloiu s-a urcat direct în maşină, în curtea instituţiilor unde jurnaliştii care îl aşteptau nu aveau acces, şi a plecat fără să facă declaraţii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite