Cluj: Al doilea DVD Tom şi Jerry, la mare căutare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Al doilea DVD Tom şi Jerry, la mare căutare
Cluj: Al doilea DVD Tom şi Jerry, la mare căutare

Ziarul „Adevărul”  distribuie şi în această săptămână cel de-al doilea DVD cu Tom şi Jerry, personajele de desene animate preferate ale copiilor. Aflat la al doilea număr, DVD-ul se vinde foarte bine.

„Am luat pentru nepoţica mea primul număr, de săptămâna trecută. Acum nu mai am bani ca să cumpăr şi numărul doi, însă cred că i-l va cumpăra mama ei. Oricum, vrem să le cumpărăm pe toate”, explică fericita bunică, Ana Nagy. 
Mulţi nu au găsit, în această dimineaţă, la chioşcuri DVD-ul . În această situaţie se află şi Mihaela Neamţu: „Am vrut să cumpăr DVD-ul de dimineaţă, însă nu l-am mai prins. Am înţeles că la 20 de minute de la primire, nu mai era nimic. Am un copil mic şi altul pe drum, aşa că vreau să le cumpăr.” Toţi clujenii care sunt în această situaţie pot cumpăra DVD-ul de la magazinul Adevărul de pe strada Bucureşti16.

Prea puţine exemplare

Majoritatea vânzătorilor de ziare se plâng că numărul de exemplare primite este insuficient: „Dimineaţă am o coadă foarte mare şi numai 20 de exemplare. Mi-aş dori să am macar 100 ca să fie bine şi să nu mă mai cert cu lumea. Problema este că nu primim în număr mare ceea ce se vinde, numai ce nu se vinde”, a spus o vânzătoare de ziare de la Sora Shopping Center.  La fel de nemulţumit este şi vânzător de ziare de pe bulevarul 21 Decembrie:  “Am deschis dimineaţă, la ora 6.30. şi am primit numai 10 exemplare. Nici nu am apucat să preiau marfa, că a şi trebuit să o dau. Oricum, numărul de ziare pe care le primesc sunt foarte puţine iar asta este foarte rău”, explică Ţurca Arghir.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite