Motociclist mort în accident rutier! Circula cu peste 140 de km pe oră! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţie s-a produs astăzi, în jurul orei 17.00, în Cluj-Napoca. Un motociclist şi-a pierdut viaţa. Tânărul care şi-a pierdut viaţa avea 21 de ani şi lucra ca şi mecanic la un atelier de reparaţii motociclete, aflat la circa 150 de metri de locul producerii accidentului. El tocmai terminase de reparat motorul motocicletei unui client şi ieşise cu motocicleta pentru testare.

UPDATE : Victima accidentului rutier, produs astăzi în jurul orei 17, avea 21 de ani şi se numea Tőrok Vistai Koppany Attila. Era originar din localitatea Căpuşu Mare şi muncea la Cluj într-un service de motociclete aflat la mică distanţă de locul producerii tragicului accident.

 

image
image
image

VEZI AICI FOTOGRAFII DE LA TRAGEDIE!

Potrivit martorilor, el ieşise fără cască pentru a testa motorul unui bolid Kawasaki ZX750. Se deplasa pe strada Septimiu Albini din direcţia Centru - Complex Diana, iar în intersecţia cu strada Take Ionescu a intrat în plin într-un autoturism condus de un alt tânăr de 24 de ani. Attila a decedat pe loc. El se deplasa pe drumul cu prioritate, însă avea o viteză foarte mare pentru zona în care se afla. Acul vitezometrului motocicletei pilotate de Attila s-a oprit în jurul valorii de 143 de km pe oră, după cum au apreciat poliţiştii!

"Ieri lăsasem motocicleta pentru sincronizarea carburatoarelor şi azi trebuia să fie gata. Nici prin gând nu mi-a trecut că se va întâmpla una ca asta", a declarat, pentru Adevărul, proprietarul motocicletei. Potrivit acestuia, autovehiculul a fost achiziţionat recent cu suma de 1.000 de euro şi motorul era în renovări. El nu a putut preciza dacă vehiculul era sau nu asigurat.

image

Foto : Călin Ilea

UPDATE 2 : Motociclistul se deplasa pe drumul cu prioritate, în vreme ce autoturismul Opel Zafira cu care s-a ciocnit şi care circula pe strada Take Ionescu avea indicator de "Cedează trecerea!". Potrivit poliţiştilor prezenţi la faţa locului, vinovăţia fiecărei părţi va fi stabilită ulterior."Nu l-am văzut. M-am uitat stânga-dreapta, era liber şi am intrat în intersecţie", a declarat cu lacrimi în ochi tânărul de 24 de ani aflat la volanul autoturismului implicat în accidentul rutier.

UPDATE 3 : Încă nu este clar dacă tânărul decedat se afla sau nu în timpul serviciului sau dacă acesta muncea cu forme legale, caz în care accidentul rutier devine accident e muncă, iar patronii service-ului de pe Septimiu Albini pot fi cercetaţi de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj. De precizat este faptul că Tőrok Attila a părăsit service-ul fără să poarte nici un fel de echipament de protecţie şi a ambalat puternic motorul. Nu avea cască de protecţie, deşi s-a avântat pe şosea cu peste 140 de km la oră!

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite