Curtea de Apel Cluj şi-a făcut "hotline" pentru justiţiabili. Află aici unde poţi suna pentru informaţii despre dosarele din instanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi, cei care doresc să afle mai multe informaţii despre dosarele aflate pe rolul Curţii de Apel Cluj sau despre pot apela un număr de telefon fix, la care va răspunde un "robot". Sistemul este în teste, iar dacă funcţionază, el ar urma să fie extins şi la alte instanţe din Cluj şi din ţară.

Numărul de telefon care poate fi apelat atât din reţelele fixe, cât şi din cele mobile este 0264-207975, număr cu tarif normal. "Deocamdată, acest număr funcţionează doar pentru Curtea de Apel", a precizat judecătorul Valentin Mitea, preşedintele Curţii de Apel Cluj.

Curtea de Apel Cluj a încheiat o înţelegere cu SC iQuest Technologies SRL, pe o perioadă de trei luni, timp în care va folosi gratuit softul conceput de această firmă.

"Robotul" va putea oferi informaţii precum termele de judecată stabilite, stadiul dosarelor sau informaţii cu privire la condiţiile în care se acordă ajutor public judiciar.

"Dacă va merge bine, analizăm posibilitatea achiziţionării softului", a mai declarat Valentin Mitea.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite