Curtea de Apel Cluj a decis că italianul arestat în cazul jafului din Gutâi rămâne închis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loddo Massimo, suspect în cazul jafului din Gutâi
Loddo Massimo, suspect în cazul jafului din Gutâi

Cetăţeanul italian arestat în cazul jafului din septembrie 2009 din Pasul Gutâi, Loddo Massimo, rămâne închis, după ce Curtea de Apel Cluj a respins, miercuri, recursul înaintat de acesta împotriva măsurii arestării preventive, dispusă de Tribunalul Maramureş.

Avocatul italianului, Zamfir Niţă Amzărescu, a susţinut în faţa judecătorilor Curţii de Apel Cluj că, la data când au fost săvârşite faptele, Loddo Massimo se afla în Sardinia şi va fi propus un martor care să susţină aceste probe.
Avocatul a susţinut că singurele probe care îl incriminează pe clientul său sunt două urme ADN de pe două obiecte vestimentare, o scurtă şi o pereche de pantaloni, găsite în zona în care a avut loc atacul, dar scurta este cu cinci numere mai mare decât hainele purtate de italian.

Avocatul a afirmat că bărbatului i s-au luat probe ADN fără interpret şi că nu a semnat procesul-verbal pentru luarea acestor probe.
La rândul său, italianul a declarat că este nevinovat şi că îl cunoaşte foarte puţin pe Ioan Ursuţ, celălalt bărbat arestat în acest caz.
El a precizat că se află pentru a doua oară în România şi că a venit în Satu Mare.
Judecătorii Curţii de Apel Cluj au respins recursul ca nefondat, sentinţa fiind definitivă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite