Curentul se întrerupe „la minut” în centrul Clujului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de modernizare a posturilor de transformare au lăsat centrul oraşului fără curent. Locuitorii şi firmele din zona centrală au rămas fără curent electric de mai multe ori pe zi în ultima perioadă. Reprezentanţii SC Electrica spun că vor mai urma întreruperi, dar acestea sunt de ordinul a câtorva minute.

Clujenii se plâng de faptul că de circa trei zile, curentul electric este întrerupt în mod repetat în centrul oraşului. Reprezentanţii Electrica Distribuţie Transilvania Nord, sucursala Cluj, susţin că totul este cauzat de lucrările de modernizare a posturilor de transformare şi că nu pot efectua modificări fără a întrerupe curentul. Aceştia dau asigurări, însă, că întreruperile durează doar câteva minute.

„Lucrăm la modernizarea posturilor de transformare din zona centrală. Întreruperile sunt temporare şi vor mai dura câteva zile. Aceste posturi sunt dezafectate pentru a se putea interveni, iar momentam se folosesc alte surse pentru a asigura distribuţia de curent electric”, ne-a explicat Sorin Mureşan, inginerul-şef al sucursalei Electrica din Cluj.

Postul central, inundat ieri

În urma ploilor torenţiale care au căzut, ieri după-amiază, peste Cluj-Napoca şi s-au revărsat pe străzile din centrul oraşului, a fost inundat şi subsolul clădirii SC Electrica, unde se află un post de transformare.

Reprezentanţii companiei spun că nu au suferit pierderi, însă s-a lucrat mult la scoaterea apei din încăpere. „S-a lucrat la scoaterea apei din subsol mai bine de două ore, în urma ploilor torenţiale. Postul de transformare nu a fost afectat şi nu am avut pierderi”, a mai spus Mureşan.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite