Cum sunt deschise mallurile, farmaciile sau hipermarketurile de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clujenii vor putea face shopping mâine la Iulius Mall până la ora 18.00
Clujenii vor putea face shopping mâine la Iulius Mall până la ora 18.00

Cele două malluri clujene vor funcţiona după un program special în perioada sărbătorilor de iarnă. Dacă centrele comerciale vor fi închise de Crăciun, unele farmacii sau cabinete stomatologice vor fi deschise non-stop.

Atât Iulius Mall, cât şi Polus Center vor fi închise pe 25 decembrie. Clujenii care vor dori să-şi facă ultimele cumpărături de Crăciun, la unul din cele două malluri o vor putea face, însă, joi, 24 decembrie, când acestea vor fi deschise până la ora 18.00.

În schimb, pe 26 decembrie, cele două centre comerciale  vor funcţiona în intervalul orar 12.00 - 22.00. Cu acelaşi program vor funcţiona şi cafenelele, saloanele de îmfrumuseţare sau restaurantele din malluri, majoritatea celor din oraş fiind închise în perioada sărbătorilor.

Auchan, Kaufland şi Carrefour vor avea program prelungit în 23 decembrie, pînă la ora 24.00. În Ajun clujenii vor trebui să se grăbească pentru a apuca să mai facă cumpărături din hipermarketurile Auchan, Carrefour sau Cora, acestea închizându-se încă de la ora 18.00.

Cum circulă autobuzele de sărbători?


În ceea ce priveşte subunităţile poştale , acestea vor fi deschise pentru public în data de 24 decembrie, până la ora 17.00, dar vor fi închise în 25 şi 26 decembrie. Şi mijloacele de transport în comun vor funcţiona după un program special în această perioadă.

Dacă în Ajun de Crăciun, circulaţia se va desfăşura în intervalul orar 5,00 – 22,00, după programul unei zi lucrătoare, în perioada 25 – 27 decembrie, circulaţia se va desfăşura între orele 6,00 şi 23,00, conform programului de transport pentru zilele de duminică.

Farmacii şi cabinet stomatologice deschise non stop


Clujenii care vor avea nevoie de medicamentaţie în perioada Crăciunului sau de vreo intervenţie stomatologică, trebuie să ştie că au alternative şi în acest sens. Cynara, de pe strada Calea Floreşti nr.75 şi Viafarm, din Piaţa Mihai Viteazul sunt singurele farmacii din oraş care vor avea program continuu, chiar şi în această perioadă. Pentru intervenţii stomoatologice de urgenţă, clujenii vor putea apela, la orice oră din zi şi din noapte la Cabinetul de Stomatologie Urgenţă, care funcţionează pe strada Cardinal Iuliu Hossu, nr. 16, în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.

Cei care vor să beneficieze, însă, de serviciile unui cabinet particular, o pot face la Clinica Bote-San (www.bote-san.ro), unde o intervenţie stomatologică de urgenţă costă 50 lei, până la ora 21.00, iar după această 100 lei (fpreţul nu include şi manopera).

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite