Cum şi-au petrecut seara în Cluj rockerii de la Scorpions

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rockerii de la Scorpions au luat cina la Restaurantul da Vinci
Rockerii de la Scorpions au luat cina la Restaurantul da Vinci

Membrii legendarei trupe rock Scorpions au sosit aseară la Cluj, pentru a susţine concertul care va inaugura Cluj Arena. Rockerii nu au luat masa la hotelul la care au fost cazaţi, ci au fost surprinşi în timp ce cinau la Restaurantul da Vinci.

Rockerii nemţi au ajuns pe aeroportul din Cluj-Napoca aseară, puţin după ora 18.00. Tot aseară, cei cinci membri Scorpions au ţinut şi o conferinţă de presă la hotelul în care au fost cazaţi.



Aceştia au rămas plăcut impresionaţi de faptul că, pentru concertul din această seară de pe noul stadion, s-au vândut nu mai puţin de 40.000 de bilete şi le-au promis fanilor un show de zile mari.


Rockerii de la Scorpions au luat cina la Restaurantul da Vinci Rockerii de la Scorpions au luat cina la Restaurantul da Vinci

După conferinţa de presă, muzicienii au avut ocazia de a admira Clujul noaptea. Asta, deoarece au fost duşi cu maşinile la Restaurantul da Vinci, unde au luat masa la lumina lumânărilor.



Legendarii rockeri vor urca pe scena stadionului peste trei ore. Fanii au început deja să se adune la porţile stadionului.

Rockerii de la Scorpions au luat cina la Restaurantul da Vinci
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite