Cum şi-a petrecut sărbătorile milionarul Click!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soţii Suciu şi-au aşteptat rudeniile de sărbători cu masa plină
Soţii Suciu şi-au aşteptat rudeniile de sărbători cu masa plină

Soţii Alexandru şi Anica Suciu din Cluj au avut parte de un Crăciun înbelşugat anul acesta. Şi asta după ce clujeanul Alexandru Suciu a fost desemnat marele câştigător al extragerii finale Clickmania!, câştigând în cadrul concursului nu mai puţin de 150.000 de lei.

Câteva dintre rudenile acestora i-au vizitat pe cei doi cu ocazia sărbătorii dedicate Naşterii Domnului, pentru a-i felicita pentru reuşita lor. „Ne-au felicitat toţi ce care ne-au vizitat. Au fost foarte mulţumiţi că am câştigat tocmai noi, deşi, spre surprinderea noastră au fost şi unii care s-au arătat invidioşi”, ni s-a confesat Alexandru Suciu.

Soţia acestia i-a recomanesat pe cei care au dorit să sărbătorească împreună câştigul din cadrul concursului Clickmania! cu bucate preparate special de ea, caltaboşi, sarmale sau chifetele, dar şi cu tradiţională pălincă.

Cadouri consistente pentru cei mici


„Am avut cele mai fericite sărbători. A fost un mare noroc de la Dumnezeu. Să meargă ziarul cât mai bine şi să mai facă asemenea concursuri, să mai câştigăm”, a spus glumind Anica Suciu, cea care i-a recomandat frecvent soţului noroc să nu creadă în asemenea concursuri, dar care acum este hotărâtă să participe şi ea.

Moş Crăciun a fost şi el mai darnic în acest an în sânul familiei Suciu, astfel că, deşi nu l-a achiziţionat încă, i-a promis nepoţilor lor cadouri consistente, „la comanda” celor mici. Daniel, în vârstă de 10 ani, va primi un laptop, iar Cătălin, de şapte ani, un telefon mobil . „Banii sunt încă la bancă. Nu a avut rost să ne atingem la ei. Până la vară nici aşa nu putem munci la casă de la ţară pe care dorim s-o renovăm”, a explicat Alexandru Suciu.

Clujeanul îşi doreşte să renunţe la slujba pe care o are la Cluj, cea de fochist la Grădina Botanică, să se pensioneze şi să se mute la casa pe care o deţine la ţară, din localitatea clujeană Şomcutul Mic. O mică parte din bani o va dona la Biserica din cartierul unde locuieşte, dar îşi doreşte şi să-i achizioneze fiicei acestuia un autoturism.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite