Cluj: Culio comentează atacurile lui Becali: „E un nebun drăguţ"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Culio comentează atacurile lui Becali: „E un nebun drăguţ"
Cluj: Culio comentează atacurile lui Becali: „E un nebun drăguţ"

Atacaţi din toate părţile pentru jocul dur din Supercupa României, cu Unirea Urziceni, „ceferiştii” nu ripostează. Singurul care l-a ironizat puţin pe Gigi Becali a fost Juan Culio

Săptămâna aceasta către Gruia au venit atacuri din toate părţile ţării. Dan Petrescu, antrenorul Unirii Urziceni, a fost cel mai vehement la adresa brigăzii de arbitrii din partida de duminică. Şirul contestatarilor a continuat cu Gigi Becali, care a atacat dur conducerea „vişiniilor” pentru arbitrajele potrivnice din ultimii ani.

De asemenea, acesta a insinuat că jucătorii clujeni au jucat atât de dur tocmai pentru a-i accidenta pe ialomiţeni înaintea partidei din prima etapă. De la Cluj, răspunsul nu a întârziat să apară, dar nimeni nu i-a replicat dur nici lui Dan Petrescu şi nici lui Becali. După ce preşedintele Iuliu Mureşan s-a rezumat să afirme:

„Nu mă interesează comentariile altora şi nu dau importanţă tuturor care sunt invidioşi pe performanţele noastre”, acesta a fost completat de Culio, fotbalist care i-a făcut o caracterizare patronului Stelei: „E normal ca lumea să fie invidioasă pe noi pentru că am câştigat patru trofeee. Becali e un nebun simpatic, chiar îmi face plăcere să-l ascult. Nu poate să zică nimeni că am jucat mai dur decât adversarii sau decât alte echipe. Fiecare are acelaşi scop, să dea gol şi să câştige. Becali a spus aceste lucruri pentru că se teme de mine şi nu ar fi dorit să joc cu Steaua. Nu are niciun sens să băgăm în seamă tot ce spune lumea”, a comentat mijlocaşul.

Vitinha pleacă din nou

Fundaşul stânga Vitor Tiago de Freitas Ferdandes (Vitinha) va părăsi din nou formaţia din Gruia. Revenit după împrumutul la CS Otopeni, aducerea lui Edimar Fraga i-a făcut pe şefii din Gruia să se despartă din nou de fundaşul stânga, care avea şanse extrem de mici să joace în faţa lui Panin şi Edimar. La antrenamentul de astăzi, acesta nu s-a mai pregătit alături de colegii săi, fiind deja pregătit pentru deplasarea la Alba-Iulia, unde se va alătura echipei antrenate de Adrian Falub.

„Nu se contează pe mine şi am considerat că e mai bine să joc împrumutat decât să stau pe banca de rezerve. La CFR e concurenţă mare şi e destul de greu să prinzi un post de titular”, a spus fotbalistul.
În altă ordine de idei, la antrenamentul din această dimineaţă, noua achiziţie, Edimar, nu a fost prezent, acesta fiind ocupat cu vizitele medicale. De asemenea, a lipsit şi Nelson Cabrera, fundaşul fiind în urmă cu pregătirea fizică.

Conceicao vrea pase rapide

Tehnicianul Antonio Conceicao insistă la fiecare antrenament pe rapiditatea jocului şi transmiterea balonului cu pase dintr-o bucată. Jucătorii sunt aşezaţi în două grupuri, care joacă „5 contra 4”, şi pasează rapid, dintr-o singură atingere a balonului. „Îmi place mult Barcelona şi încerc să fur şi eu câte ceva din jocul spaniolilor. E important pentru suporteri ca echipa să joace un fotbal frumos, plăcut ochiului”, a spus acesta.

„Becali este un nebun drăguţ, este o plăcere să-l asculţi cum vorbeşte despre toată lumea”
Juan Culio, mijlocaş CFR

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite