Cluj: Cu mascaţii pe urmele unui portmoneu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Cu mascaţii pe urmele unui portmoneu
Cluj: Cu mascaţii pe urmele unui portmoneu

Un tânăr din Zalău a fost şantajat, în urmă cu două zile, de un bărbat ce i-a furat portmoneul, cerându-i în locul actelor suma de o sută de euro. Zălăuanul a anunţat poliţia, care a intervenit rapid prin organizarea unui flagrant.

Tânărul se afla la târgul de autovehicule din localitatea Floreşti, unde intenţiona să vândă un autoturism, a adormit, iar când s-a trezit a constatat dispariţia portofelului în care avea actele personale, documentele autoturismului şi suma de 420 lei. În ziua următoare, acesta a fost sunat de către o persoană necunoscută  care i-a cerut în schimbul restituirii actelor suma de 100 euro.

Mai mulţi luptători din cadrul Detaşamentului de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă (DPIR) şi a unui tehnician criminalist au capturat suma de bani, după organizarea unui flagrant pentru prinderea persoanei suspecte de şantaj. Suspectul, din comuna Gilău, a fost imobilizat în momentul primirii banilor marcaţi.

Poliţiştii continuă cercetările cu suspectul în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunii de şantaj.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite