Cluj: Cu banii în buzunare, „ceferiştii” se gândesc doar la victorie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Cu banii în buzunare, „ceferiştii” se gândesc doar la victorie!
Cluj: Cu banii în buzunare, „ceferiştii” se gândesc doar la victorie!

„Ceferiştii” sunt cu salariile la zi înaintea derby-ului din această seară, cu FC Timişoara. Cele două echipe îşi vor disputa prima poziţie în clasamentul primei ligi, într-un meci al marilor orgolii

CITEŞTE ŞI:



CFR Cluj are toate motivele să uite de meciul slab făcut la Praga, care a adus cea de-a doua înfrângere din actuala ediţii a Ligii Europa. Aseară, patronul Arpad Paszkany le-a achitat salariile restante de două luni jucătorilor şi le-a cerut să câştige meciul cu bănăţenii.

Astfel, Culio şi compania pot uita de problemele financiare şi se pot concentra numai pe fotbal, în faţa unei echipe care vine la Cluj din postura de lider al primei ligi. Aflate la egalitate de puncte, cu un golaveraj favorabil trupei antrenate de Ovidiu Sabău, ambele echipe sunt hotărâte să se instaleze confortabil pe prima treaptă a podiumului.

Schimbări în echipă

Preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, a declarat că nu trebuie schimbat nimic în echipă, dar şi-a avertizat jucătorii să-şi schimbe atitudinea. De asemenea, acesta a dezvăluit că nu are nicio emoţie înaintea meciului, Timişoara nefiind o echipă mai valoroasă decât CFR:

„Timişoara deocamdată nu a câştigat nimic, niciun trofeu. Ei sunt cam departe de această zonă. I-am cam bătut de fiecare dată când am jucat cu ei, singura dată când am pierdut, a fost nemeritat. Pentru noi meciul e important doar pentru a trece pe primul loc, dar în niciun caz nu este decisiv. Suntem mai valoroşi, am câştigat o grămadă de trofee, ne vom impune. Nu trebuie schimbat nimic la echipă”, a spus bossul din Gruia.

Totuşi, antrenorul Toni Conceicao, care a greşit echipa la Praga, este hotărât să facă unele modificări în echipa de start. Portar va fi Stăncioiu, iar în centrul defensivei, vor juca Alcantara şi Cadu, în timp ce Panin va fi rezervă. Intrarea lui Tony pe banda dreaptă îl va scoate din echipa de start pe cel mai vechi jucător „vişiniu”, în timp ce Edimar va rămâne pe partea stângă.

La închidere, Mureşan îl va înlocui pe Dani, iar Dubarbier va fi titular, în dauna lui Ciprian Deac, ieşit din formă. În aceste condiţii, echipa probabilă a lui Conceicao este următoarea: Stăncioiu- Tony, Cadu, Alcantara, Edimar- Dubarbier, Mureşan, Peralta, Culio, Nei, Traore. Meciul va începe la ora 21.45 şi va fi arbitrat de Marius Avram, ajutat la cele două tuşe de Ioan Onicaş şi Mircea Orbuleţ.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite