Crosă de golf vândută cu 1.500 de lei la un turneu caritabil (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O crosă de golf aparţinând celebrului Paul Tomiţă, promoterul golfului românesc, a fost câştigată la licitaţie de către jucătorul Viorel Medrea. În cadrul evenimentului caritabil la care au participat zeci de persoane s-au făcut donaţii pentru ajutorarea a două fundaţii.

Doctori, bancheri, oameni de afaceri dar şi jucători de golf au participat, sâmbătă, la turneul de golf caritabil „Golf Comunity Challenge”, organizat la celebrul club de golf „Paul Tomiţă”, de la Pianu de Jos, judeţul Alba.

Vezi o galerie foto de la eveniment

Organizatorii evenimentului şi-au propus strângerea de fonduri pentru ajutorarea fundaţiilor ProVita din Cluj şi Filantropia din Sebeş. În urma licitaţiilor, la care s-au vândut o crosă de golf cu 1.500 de lei, aparţinând celebrului jucător român Paul Tomiţă, cel care l-a învăţat golf şi pe regele Mihai, şi o sticlă de vin cu 350 de lei, s-au strâns 2.200 de lei care au intrat în conturile celor două organizaţii. La eveniment au mai donat şi invitaţii, printre care directorul regional al Unicredit, Dan Manolache, care a donat 600 de euro din partea băncii şi alţi 500 de lei personal, sau Călin Baciu, managerul Emerson România.

image

Turneul de golf, organizat de Qual Media şi City Plus, a fost câştigat de jucătorul Florin Vinersar. Acesta s-a ales cu o excursie în Egipt în valoare de 1.000 euro.

La Pianu de Jos, invitaţii nu au învăţat doar să joace golf. Aceştia s-au bucurat şi de o baie în piscina hotelului de patru stele, ori au participat la activităţi outdoor, precum trasul cu arcul sau împuşcarea talerelor cu puşca cu laser. Cei prezenţi s-au bucurat de un prânz pregătit de clujenii de la Casa Bio.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite