Cluj: Criza i-a „ucis“ pe clujenii care vindeau iahturi - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Criza i-a „ucis“ pe clujenii care vindeau iahturi - revista presei locale
Cluj: Criza i-a „ucis“ pe clujenii care vindeau iahturi - revista presei locale

Ziarele locale scriu astăzi despre faptul că singurul distribuitor de iahturi din Cluj şi-a suspendat activitatea din cauza crizei, dar şi despre plafonul scăzut la ajutoarele la încălzire sau despre stadiul lucrărilor din Piaţa Unirii.

Businessul cu iahturi se dă la fund. Odată cu tangajul de criză în care a intrat România, singura firmă (Neptun Yacht) care vindea la Cluj bărci şi iahturi pentru bogătani s-a dat la fund. Reprezentantul societăţii spune că a suspendat activitatea din cauza crizei şi a faptului că navigaţia pe singurele lacuri mari din judeţ a fost interzisă de Consiliul Judeţean Cluj, informează Foaia Transilvania

Plafon redus la ajutoarele pentru încălzire. Primăria a anunţat, ieri, că ajutoarele la încălzire în iarna 2009 – 2010 acoperă între 40% şi  90% din valoarea facturii la energie termică. Pe larg, în Făclia de Cluj.

Artişti de marcă la SoNoRo. Interpreţi de muzică de cameră din România, Letonia, Germania sau Marea Britanie vor evolua în faţa publicului la cea de-a doua ediţie a festivalului SoNoRo. Fragmente compuse de Wolfgang Amadeus Mozart, Antonin Dvorak sau Johannes Brahms vor fi interpretate de mari artişti in 12 noiembrie. Detalii în Monitorul de Cluj.

Piaţa Unirii rămâne şantier până la finalul anului.  Viceprimarul Laszlo Attila a declarat pentru Ziua de Cluj că lucrările la ansamblul statuar Matei Corvin nu vor fi condiţionate de cele de modernizare a Pieţei Unirii. Potrivit lui Laszlo, constructorii vor termina soclul până la finele anului. Primarul Sorin Apostu a anunţat ieri că statuia va avea propriul ei şantier în Piaţa Unirii, iar lucrările de modernizare a pieţei vor fi încheiate la finele lui octombrie.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite