Cluj: Criza financiară pune pe butuci cel mai mare târg de apartamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Criza financiară pune pe butuci cel mai mare târg de apartamente
Cluj: Criza financiară pune pe butuci cel mai mare târg de apartamente

Organizarea la Cluj a târgului internaţional de apartamente Condominium a fost amânată.

Citeşte şi
Doar două locuinţe date la Condominium Cluj


„Nu se mai ţine”, au anunţat organizatorii celebrului târg imobiliar, care avea loc în fiecare primăvară şi toamnă în Cluj-Napoca, la Polus Center, dar şi în Capitală. Situaţia actuală din domeniul imobiliar a lăsat târgul fără participanţi. Organizatorii şi-au propus un număr minim de dezvoltatori, circa 20, care să-şi expună ofertele în cadrul evenimentului ce urma să fie organizat în această lună în Cluj-Napoca, însă până la sfârşitul lunii trecute s-au înscris doar patru.

„Târgul nu se mai ţine, am amânat organizarea lui până la revenirea situaţiei, sperăm noi undeva în primăvară”, ne-a spus Felicia Iordache, managing partner Plus Media, agenţia care se ocupă de organizarea Condominium. Motivele pentru care evenimentul s-a amânat: situaţia de pe piaţa imobiliară şi numărul foarte mic de participanţi.

Organizarea evenimentul nu a fost amânată şi în Capitala. Condominium va avea loc aici în perioada 15-18 octombrie, la Sala Palatului. „În Bucureşti sunt mai mulţi participanţi, dar am fost nevoiţi să redimensionăm în jos târgul de aici”, a mai spus Felicia Iordache. Aceasta speră ca piaţa să îşi revină până în luna mai a anului viitor.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite