Victor Crivoi a confirmat prezenţa la întâlnirea cu Finlanda la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Crivoi * Foto: Reuters
Victor Crivoi * Foto: Reuters

Tenismenii Victor Crivoi şi Florin Mergea au confirmat, vineri, prezenţa lor în lotul României pentru meciul de Cupa Davis găzduit de Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca în perioada 14-16 septembrie, primul numărându-se printre jucătorii care au refuzat convocarea la întâlnirea cu Olanda.

"Sunt foarte bucuros că începe să se contureze echipa de Cupa Davis, deşi încă nu s-a încheiat perioada pusă la dispoziţia jucătorilor de a-şi da acceptul pentru participare. Chiar dacă, orientativ, data limită pentru confirmări a fost 26 august, ea nu este bătută în cuie, ţinând cont de faptul că programul jucătorilor este foarte încărcat, mai ales că sunt implicaţi în turnee importante. Îi aştept pe toţi cei cărora le-am trimis convocări şi sper să raspundă cât mai mulţi, pentru ca la ora meciului să avem la dispozitie cea mai buna echipă", a declarat Ciprian Porumb, căpitanul nejucator al României, potrivit Mediafax.

România va întâlni Finlanda la Cluj-Napoca, între 14 şi 16 septembrie, în cadrul Grupei I a Zonei Euro-Africane.

La începutul acestui an, Victor Hănescu, Adrian Ungur, Marius Copil, Victor Crivoi şi Horia Tecău au anunţat că refuză să mai răspundă convocărilor dacă Andrei Pavel nu este reinstalat în funcţia de căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite