Cristina Pîrv a fost naşă de botez la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul căpitan al naţionalei de volei a României, Cristina Pîrv, l-a botezat ieri, la Cluj-Napoca, pe fiul prietenei sale, Luminiţa Trombiţaş, tot voleibalistă. Micuţul Nicholas a primit şi cadouri. Naşa i-a adus din Brazilia un lănţişor de aur, un pahar de argint marca Cristofle şi tacâmuri, tot din argint.

Fericire mare ieri în familia Luminiţei Trombiţaş din Cluj-Napoca, fosta voleibalistă din lotul naţional al României. Aceasta şi-a botezat copilul, Nicholas, de numai 4 luni şi jumătate, la o biserică din cartierul clujean Zorilor, iar naşi au fost Cristina Pîrv, fostul căpitan al naţionalei de volei al României, şi soţul ei, Gilberto, un celebru voleibalist în naţionala Braziliei.

Botezul a fost ca la carte, invitaţii au ajuns la timp şi au primit o cruciuliţă de argint şi o fundă albastră pe care au purtat-o la piept tot timpul evenimentului. „Sunt foarte fericită. E primul meu copil. Poate vor mai fi şi alţii", a declarat mama lui Nicholas, Luminiţa Trombiţaş.


image

Întrebată dacă îl va face sportiv când va creşte, fosta voleibalistă a zis un „Da" categoric. „Obligatoriu! Însă îl voi lăsa pe el să aleagă. Vreau să facă sport pentru că îl va ajuta mult în viaţă", a adăugat mama.

Cadouri franţuzeşti de lux

Copilul botezat a primit multe daruri, de la haine şi jucării până la bijuterii şi tacâmuri de firmă. Naşa i-a adus din Brazilia un lănţişor de aur ca să-l apere de rele pe micuţ, lănţişor pe care i l-a pus la gât după ce preotul l-a botezat. „Alte daruri pe care i le-am oferit finului nostru din România sunt un pahar din argint marca Cristofle, care să-i aducă noroc, şi tacâmuri tot din argint, o lingură şi un cuţit, aşa cum se obişnuieşte la astfel de ceremonii. Oricum cel mai mare dar este cel sufletesc, care nu se oferă, ci se simte", a spus fostul căpitan al naţionalei de volei.

Bijuteriile şi tacâmurile marca Cristofle nu lipsesc din casa şi de pe mesele regilor, împăraţilor şi celor mai înalţi demnitari de pe întreg globul.

Primul fin român

Micuţul Nicholas este primul fin din România al cuplului Cristina Pîrv şi Gilberto. Au botezat doi copii în Italia şi alţi doi în Brazilia, ţara unde locuiesc acum. Cristina Pîrv şi Luminiţa Trombiţaş sunt prietene de peste 30 de ani. „Sunt onorată să-i botez copilul prietenei mele. Legătura dintre naşi şi fini e una cu totul specială", a arătat naşa Cristina Pîrv.

Botezul, la care au luat parte şi copiii Cristinei Pîrv, s-a încheiat cu o petrecere privată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite