Cristian Dulca a fost demis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul principal al Universităţii Cluj, Cristian Dulca, a fost demis, astăzi, de conducerea clubului. În continuare de echipă se va ocupa managerul Marian Pană.

Antrenororul principal al „Şepcilor Roşii” nu a fost prezent în această seară la evenimentul de prezentare al lotului pentru următorul sezon. Surse apropiate conducerii clubului ne-au declarat în cursul zilei de astăzi că acesta a fost constrâns să-şi prezinte demisia. Până la această oră, Cristian Dulca nu a putut fi contactat telefonic pentru a ne confirma acest lucru.

În continuarea rămâne ca de pregătirea echipei să se ocupe managerul Marian Pană secundat de Dorin Zotincă. „Nu ştiu deocamdată nimic, habar nu am de ce nu a fost Dulca aici. Nu ştie nimeni nimic", s-a limitat să comenteze preşedintele clubului, Cristian Barabancea. De asemenea, managerul general Marian Pană a spus:

„Azi dimineaţă a fost la antrenament, nu ştiu nimic despre vreo demitere sau orice altceva". Dulca a fost numit antrenor al Universităţii după mandatele italianului Carmello Palilla şi cel al lui Cornel Ţălnar, iar de atunci a ocupat atât postul de antrenor principal, cât şi secund al lui Viorel Hizo. Odată cu aducerea lui Pană, rolul acestuia a devenit unul secundar şi conducerea a decis să-l îndepărteze, cu acordul acestuia.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite